I love food
Sommige mensen denken dat mensen die bepaalde dingen laten staan als geraffineerde suikers, fastfood etc. niet van eten houden. Integendeel, ik wil laten zien dat ik méér geniet van eten nu ik gezonder eet. Gezonder eten betekent wel creatiever zijn met eten, tenminste, wel als je net zoveel wilt blijven genieten!
Ik wil dagelijks dmv een blog bijhouden wat voor dingen ik zoal eet. Ik eet momenteel geen koemelk, gewone kaas, geraffineerde suikers, e-nummers (wel de natuurlijke e-nummers zoals ascorbinezuur etc.), geen gluten (al wil ik straks langzaam havermout weer aan mijn menu toevoegen) en in het algemeen zo min mogelijk bewerkt en zoveel mogelijk biologisch.
Ik heb vandaag pannekoeken gemaakt. Dan denken de meeste mensen, huh pannekoeken gezond? Ja hoor!
Ingredienten:
3 eieren
300 ml geitenmelk
120 g boekweitmeel
1 tl kokosolie per pannekoek
Ipv van suikerpoeder doe ik er beleg of palmsuiker op, heeeerlijk!
Ideaal recept voor glutenintolerante mensen (of mensen die bewuster willen eten)
Zilvervliesrijstecrackers met zeezout, tomaat, biologische pesto (zonder kaas) en geitenkaas