Groente lasagne met rozemarijn (2 personen)
23-06-2012 16:19
Benodigheden:
- 1/2 kilo trostomaat (in plakjes)
- 6 sjalotjes (in partjes)
- 1 courgette (in plakjes)
- 1 el gehakte rozemarijn (vers)
- 3 teentjes knoflook (geperst)
- 1 el kokosolie
- 1 el olijfolie
- 2 el kappertjes
- peper, zeezout (naar smaak)
Bereiding:
- Oven voorverwarmen op 200 graden
- De kokosolie verhitten en vervolgens de sjalotjes toevoegen (deze 10 minuten laten fruiten zonder dat ze kleuren)
- Kappertjes en rozemarijn toevoegen en even mee fruiten (op smaak brengen met peper en zout)
- Ovenschaal vullen met de sjalotjes, rozemarijn en de kappertjes
- Op de de volgende lagen doe je de plakjes groente (andere groente is ook mogelijk)
- Giet de olijfolie samen met de knoflook over de lasagne heen en bestrooi alles met een klein beetje zwarte peper en zeezout
- 20-30 minuten in de oven en klaar!
* erg lekker in combinatie met bruine rijst
* aan de sjalotjes kunnen naar wens gehakt, tofu, gehakte noten of gekookte peulvruchten worden toegevoegd.